Den rigtige påklædning til en koncert

By Minerva Marquardt on Friday, April 24, 2015
Filled Under: Tips

En koncert handler primært om musikken – og så alligevel, man vil jo også gerne klæde sig rigtigt, og signalere det rigtige. Til en rock eller pop koncert, hvor du står op i lang tid og forhåbentlig danser og hopper i takt til din yndlingsmusik, duer de elegante sko, som klemmer bare ikke. Omvendt ville gummisko og slidte cowboybukser heller ikke due hvis du skulle i operaen, hvor der er tradition for gallapåklædning.

Ulike koncerter kan dog findes

Et sted midt imellem ligger koncerter med symfoniorkestre. De fleste har nok set billeder fra Royal Albert Hall, hvor Londons Symfoniorkester har til huse og spiller deres festlige promenadekoncerter. Her er publikum også elegante, men dog en smule mere løsslupne end i operaen. Den kommende dirigent for Londons Symfoniorkester, Sir Simon Rattle, omtales i Politiken som en verdenskendt mirakelmager, og er naturligvis afbildet på sin favoritplads foran orkesteret. Lidt endnu vil han dog være at finde i spidsen for Berlinerfilhamonikerne, der regnes for verdens bedste symfoniorkester. I sit arbejdstøj – en smoking med hvid butterfly.

Et enklere valg

Udover at butterflyen betragtes som lidt mere moderne end et slips, så er butterflyen lettere at styre. Hvis du vil være både elegant og moderne klædt til din næste klassiske koncert finder du et stort udvalg i butterflys hos Neckwear. I ro og mag kun du sidder hjemme og vælge dine bytterflys. En butterfly kan naturligvis også bruges til private middage eller forretningsmøder, hvor du gerne vil fremtræde både smart og elegant.Butterflyen er et klassisk signal om elegance, som kan anvendes såvel i kombination med en smoking som med et jakkesæt. Blandt symfoniorkestrenes medlemmer benyttes udelukkende farverne sort og hvid, men hvis disse farver er lidt for konservative efter din smag, så fås butterflys ialle regnbuens farver samt i flotte mønstre på Neckwear.dk.